Nöjda kunder

Här är några av mina tidigare nöjda kunder, maila mig om du vill prata med dom.

Vi anlitade Erik i konkurrens med två andra snickeriföretag för byggnation av en altan på vårt lantställe. För oss som inte har någon kunskap inom snickeri så har det varit väldigt viktigt att kunna prata med vår snickare på en okomplicerat sätt – i vårt fall med hjälp av bilder ur tidningar – för att förmedla vad vi var ute efter. Erik är oerhört lyhörd, kompetent och lyssnar till önskemål. Han har genomfört altanbygget på ett fantastiskt sätt och kommit med egna idéer som har hjälpt oss att få till ett kanonresultat. Till skillnad från många andra hantverkare så kommer han när han har lovat, visar att han är intresserad av jobbet  och man kan lita på honom till 100%. Att dessutom få bilder via sms från bygget så man ser hur det fortskrider + att även kunna diskutera offerter och frågor över mail är suveränt. Vi har givetvis fortsatt att anlita Erik för andra jobb”.

”BRF Laboremus är en liten bostadsrättsförening mitt i centrala Norrtälje. Föreningen anlitade Erik Jansson vid årsskiftet 2011/2012. Vi behövde framförallt hjälp i viktiga konstruktionsmoment; att resa väggar, takstommar samt lägga golvbjälklag och yttertak på två olika utbyggnader. Den ena är i två plan med hel källare. Erik jobbade hela tiden snabbt, skickligt och engagerat. Löste de problem som uppstod och lyssnade på våra förslag. Han slösade ingen tid på onödiga eller långa pauser. Det var mycket enkelt att jobba med Erik. Han gjorde helt enkelt det man bad honom om, han var där när han sa att han skulle vara på plats och talade om i förväg om han hade annat han behövde göra.
Trots sin relativa ungdom så känns han betryggande klok och erfaren – men ändå ödmjuk! Och han jobbar med äkta stolthet som yrkesman! Erik är helt enkelt född till hantverkare!
Jag kan varmt rekommendera honom för alla möjliga bygguppdrag!”
 

"Erik, en ung hantverkare av den gamla stammen; skicklig snickare, noggrann, pålitlig, morgonpigg och väldigt trevlig! Han gjorde ett fantastiskt snabbt och bra jobb med mitt fuktskadade garage under hösten, det blev som nytt. Jag kommer att anlita honom igen kommande vår!"
Erik gjorde ett mycket bra arbete med mina fönsterhan var punktlig Mycket trevligGjorde arbetet mycket snabbt och bra.Och till ett mycket bra prisJag kommer till 100 % att anlita Erik nästa gång det dyker upp något som ska göras.
Anlitade Erik för att sätta allmogepanel I min sommarstuga, Erik var smidig och såg till att detta gjordes när stugan var stängd för vintern så
att när vi kom ut till våren var allt klappat och klart och bara att njuta av, jättefint och proffsigt utfört

Vi anlitade erik för att lägga ett parkettgolv i kök och arbetsrum och vi upplevde att allt gick oerhört smidigt. Allt från första kontakt till avslut med ett toppenresultat. Erik är mycket trevlig,professionell, anpassar sig efter situationen, stolt över sitt hantverk och lämnar inget innan det är perfekt. Erik tänker på kunden och överenskommen tid. En av oss var hemma under den dag då arbetet utfördes och han ville knappt ha en kopp kaffe utan arbetet var i fokus hela tiden.

Resultatet blev fantastiskt och vi är så nöjda med vårt golv och skulle definitivt anlita honom igen.Vi vill därför ge honom våra allra bästa rekommendationer!
Vi lät Erik ta tag i att bygga en stor inglasad veranda åt oss på sommarstället. Vi hade åtta gamla fönster med spröjs som vi köpt på Blocket, det var utgångspunkten. Erik med medhjälpare rev den gamla uteverandan med plasttak och byggde en ny där de med gott hantverk fick våra gamla fönster att bilda en ny mycket tjusig och romantisk veranda som förlänger vår vår och höst i skön miljö. Erik skötte all upphandling av nödvändigt byggnadsmaterial och anpassade på plats verandan efter verkligheten och våra enkla skisser. Vi är mer än nöjda med resultatet och rekommenderar honom livligt till andra som behöver hjälp med sitt bygge.

"Erik har hjälpt oss med två olika projekt, ett lite större och ett mindre, och jag är mycket nöjd med utförandet av båda projekten. Erik och hans team är mycket skickliga och kunniga och utförde arbetet snabbt och effektivt. Vi kommer absolut att anlita Erik igen för framtida projekt!"


"Vi skulle byta trossbotten på vårt sommarhus på Vätö. När vi skulle ta in offerter märktes det att det var ett väldigt oattraktivt jobb och det kändes som om priset sattes högt för att få slippa jobbet.
Vi kontaktade Erik på rekommendation av grannar som varit mycket nöjda med honom. Han kom hit och tog vårt jobb på allvar. Priset var betydligt lägre än konkurrenterna och inställningen 100 %-igt professionell.
Han utförde jobbet snabbt och effektivt och vi kommer definitivt att anlita honom igen."Erik är lätt att ha en bra dialog med och han kommer med yrkesmässiga inlägg i planeringen av vår vision. Under arbetets gång har han lätt för att anpassa sig till de hinder och möjligheter dyker upp. Arbetet utförs snabbt, med anstallda som tar uppgiften på allvar och med gott humör. Erik och hans snickare tog vid där vår kunskap tog slut. Rekomenderas varmt.
"Jag anlitade Erik för att riva ett kök och sedan montera upp ett nytt, i konkurrens med ett annat byggföretag. Utan tvekan så valde jag Erik då han upplevdes mycket mer seriös och förtroendeingivande. Det visade sig att förutom att han var seriös så var han även punktlig och väldigt tillmötesgående. Jag skulle absolut kunna tänka mig att anlita honom igen!"  
"Har en historia som arbetsledare och tycker att snickare skall vara födda på 40 o 50 tal, har dålig koll på lokala hantverkare men jag hitta Erik som hade fina vitsord.
Erik kom och titta och jag blev väldigt glad, förtroendet fanns direkt – en toppenkille.
Kom överens vilken vecka det skulle utföras.
Bra planering, högt tempo, fråga om de inte brukar ha raster – nej de körde nonstop fyra timmar.

Alla ni som är oroliga för att anlita hantverkare – ställ Er i kö hos Erik.
Han kommer tillbaka till oss i Maj."
Vill du prata med mina nöjda referenskunder? kontakta mig »